Szentpétervár

Lakosság: 4,6 millió 
Elhelyezkedés: a Balti tenger partján, 700 km-re Moszkvától
Időeltolódás: Budapesttől + 2 óra
Utazási tipp: menetrendszerinti közvetlen járattal 

A belváros megközelítése a repülőtérről:
Szentpétervár a Pulkovo repülőtértől 17 kilométerre délre található, 30-35 perc alatt lehet bejutni a városba a 39-es számú busszal és metróval.

Városi közlekedés: 
Szentpéterváron a tömegközlekedés jól kiépült: metróval, villamossal, vonattal és trolibusszal lehet közlekedni. Moszkvában a metróra a menetjegy 50 rubel, 5 útra 180 rubel, 11 útra 360 rubel, 1 nap 210 rubel, 1 hónap 2000 rubel. Szentpéterváron a metrójegy ára 25 rubel, 10 alkalmas jegy 210 rubel. További információ: www.saint-petersburg.com, www.hungary.mid.ru/hu

A városok: 
Moszkva Oroszország legfontosabb politikai, gazdasági és kulturális központja. Történelmével, számos építészeti emlékével, műkincsével őrzi egyediségét és világban betöltött fontos szerepét. Szentpétervár, a korábbi főváros az ország második legnagyobb, de talán legszebb városa. Észak-Velencéjéről szép városkép, lenyűgöző építészet, gazdag történelmi örökség, irodalmi bölcső, nyüzsgő éjszakai élet él a köztudatban.

Legfontosabb látnivalók:
Nyevszkij sugárút ? Péter Pál Erőd - a város legrégibb épülete ? Szent Izsák Székesegyház ? Téli palota ? Vasilevsky-sziget ? Palota tér: Admiralitás és Vezérkari épület ? Szmolnij Székesegyház ? Ermitázs ? Trockij-híd

12,60 € / tanórától
Liden & Denz

Orosz nyelvtanfolyam Oroszországban - Szentpétervár, Moszkva - Liden & Denz

A szentpétervári iskola a város történelmi központjában helyezkedik el, közel a híres Nevsky Prospekt főúthoz, az Orosz Múzeumhoz, a cirkuszhoz és parkokhoz, egy 19. századi épület második emeletén. A moszkvai helyszín is központi helyen fekszik. Az órák a Külkereskedelmi Minisztériumhoz tartozó épület földszintjén folynak, rövid sétára a Belorusskaya pályaudvartól.

ajándék

+ Ajándék nyelvtanfolyam

Tanulj kölföldön és folytasd itthon a nyelvtanulást ingyen!

Feltétlenül elolvasandó

Feltétlenül elolvasandó

Tudj meg minden fontos részletet a külföldi tanfolyamokkal kapcsolatosan!

Jelentkezés menete

Jelentkezés
menete

Jelentkezési folyamat lépésről lépésre!!

Jelentkezési dokumentáció

Jelentkezési dokumentáció

Töltsd le a jelentkezési lapot és küldd vissza kitöltve!