Orosz

Oroszország

Oroszország nyelvtanulás

Oroszország

Az Orosz Államszövetség Európa keleti részétől Észak-Ázsia (Szibéria) keleti partjáig terül el. 17 075 400 km2-es területével a világ legnagyobb országának számít, majdnem kétszer beleférne Kanada vagy az Egyesült Államok; Magyarország területének több mint 180-szorosa. Lakóinak száma alapján a kilencedik legnépesebb ország, csupán Kína,  India, az Egyesült Államok, Indonézia, Brazília, és Pakisztán, Banglades  és Nigéria előzi meg.?Nagy méretei miatt hihetetlen éghajlati, természeti és kulturális változatossággal rendelkezik.

A Föld legnagyobb országában számtalan felfedeznivaló vár az ide látogatóra. Tanfolyamainkat a két legnagyobb városban, Moszkvában és Szentpéterváron kínáljuk, ahol a nyelv mellet az orosz kultúrából is ízelítőt kapnak diákjaink.

Nem javasoljuk a csapvíz és a hámozatlan gyümölcs fogyasztását.

Határátlépés, vízum:

Oroszország területére magyar állampolgárok csak érvényes ví-zum birtokában léphetnek be. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét. Javasoljuk, hogy az országba utazók időben kezdjenek el gondoskodni a vízum beszerzéséről, az utazás megkezdése előtt legalább 10-12 héttel. www.hungary.mid.ru/hu

Valuta / költőpénz:

Oroszországban a rubel (RUB) a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan
7,000 - 8,000 RUB / hét.

14,40 € / tanórától
Liden & Denz

Orosz nyelvtanfolyam Oroszországban - Szentpétervár, Moszkva - Liden & Denz

A szentpétervári iskola a város történelmi központjában helyezkedik el, közel a híres Nevsky Prospekt főúthoz, az Orosz Múzeumhoz, a cirkuszhoz és parkokhoz, egy 19. századi épület második emeletén. A moszkvai helyszín is központi helyen fekszik. Az órák a Külkereskedelmi Minisztériumhoz tartozó épület földszintjén folynak, rövid sétára a Belorusskaya pályaudvartól.

ajándék

+ Ajándék nyelvtanfolyam

Tanulj kölföldön és folytasd itthon a nyelvtanulást ingyen!

Feltétlenül elolvasandó

Feltétlenül elolvasandó

Tudj meg minden fontos részletet a külföldi tanfolyamokkal kapcsolatosan!

Jelentkezés menete

Jelentkezés
menete

Jelentkezési folyamat lépésről lépésre!!

Jelentkezési dokumentáció

Jelentkezési dokumentáció

Töltsd le a jelentkezési lapot és küldd vissza kitöltve!