Olasz

Olasz

Olaszország nyelvtanulás

Olaszország

Az olasz nyelv Magyarországon egyike a kedvelt, második vagy harmadik idegen nyelvként tanult nyelveknek. Népszerűségét egyfelől Olaszország viszonylagos közelsége és a jelentős számú olasz tulajdonú vállalat jelenléte, másfelől a nyelv viszonylagos könnyűségének köszönheti, amely egy, vagy két idegen nyelv ismeretének birtokában különösképpen igaz. 

Országok és nyelvjárások

Olaszországon belül a nyelvjárásokban nyilvánvalóan vannak bizonyos eltérések, azonban ezek jelentőségét sokszor túlbecsülik. 

Olaszország

Az európai kultúra egyik fontos központja Olaszország. Magyarországon nagy népszerűségnek örvend az olasz gasztronómia és a nyelv is. Az olasz nyelvet viszont kevés nyelviskolában tanít-ják Olaszországban, és az egyes iskolák jellemzően inkább kisebb méretűek. Ez a katalógus csak olyan iskolákat tartalmaz, amelyek tagjai a minőségi nyelvintézeteket tömörítő ASILS szervezetnek. Ez garanciát jelent a szolgáltatások minőségével kapcsolatban.

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok számára vízum nem szükséges. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét. Belépés érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal lehetséges. 

Valuta / költőpénz:

Olaszországban az euró (EUR) a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 250 EUR / hét.

€ 10,13 / tanórától
DILIT

Olasz nyelvtanfolyam Olaszországban - Róma - DILIT

1974-ben alapított intézet Olaszország legnagyobb és legrégebben működő nyelviskolája. Az iskola négyemeletes épülete Róma központjában, a Termini pályaudvar közelében található. További két oktatóközpont a főépület 150 méteres körzetében helyezkedik el.

10 € / tanórától
Linguaviva / Linguadue

Olasz nyelvtanfolyam Olaszországban - Firenze, Milánó - Linguaviva, Linguadue

Az iskola és környéke: Az 1976-ban alapított Linguaviva, az egyik vezető olasz nyelviskola Firenzében. Az iskola a főpályaudvar közelében, a városközpontban kapott helyet, egy 19. századi 3 emeletes épületben. A milánói Linguadue iskola 1990 óta biztosít lehetőséget az olaszul tanulni vágyóknak.

ajándék

+ Ajándék nyelvtanfolyam

Tanulj kölföldön és folytasd itthon a nyelvtanulást ingyen!

Feltétlenül elolvasandó

Feltétlenül elolvasandó

Tudj meg minden fontos részletet a külföldi tanfolyamokkal kapcsolatosan!

Jelentkezés menete

Jelentkezés
menete

Jelentkezési folyamat lépésről lépésre!!

Jelentkezési dokumentáció

Jelentkezési dokumentáció

Töltsd le a jelentkezési lapot és küldd vissza kitöltve!