Külföldi Nyelvtanulási Program állami támogatással

A program

A 2019-2020-as tanévtől a 9. és 11. osztályos nappali tagozatos gimnáziumi és szakgimnáziumi képzésben tanulók a nyári szünetben kéthetes egyéni vagy csoportos nyelvoktatásban vehetnek részt a Nemzeti alaptanterv szerint tanulható első idegen nyelvek (angol, francia, német, kínai) célországaiban: Ausztriában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Írországban, Máltán, Németországban és Kínában. (Kínába kizárólag a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanulói utazhatnak nyelvet tanulni.)

A Külföldi Nyelvtanulási Program hazai költségvetésből fog megvalósulni. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) megbízásából a program megvalósítását a Tempus Közalapítvány végzi. (forrás: https://www.knyp.hu/hu)

t1.jpg
t2.jpg

Mire kapható a támogatás?

A nyelvi program a célországokban való nyelvtanulásra teljeskörű támogatást nyújt, tehát fedezi a külföldi nyelvtanfolyam díját, a kiutazás költségeit, a külföldi szállást és ellátást, a célországon belüli, a nyelvtanfolyamon való részvételhez szükséges utazási költségeket (pl. reptéri transzfer díját, napi tömegközlekedés költségét). A tanulók a támogatást még a tervezett kiutazás előtt megkapják, így önerő, előfinanszírozás nem lesz szükséges.

Miért kérd a Katedra segítségét?

A Katedra Travel Utazási Iroda külföldi partneriskoláival folyamatos kapcsolatban áll, ennek eredményeképp az utazást megelőzően szakszerű és személyre szabott képzési csomagot tud ajánlani. Segítünk a legmegfelelőbb iskola és szállás kiválasztásában, a kiutazás megszervezésében, a biztosítás megkötésében, valamint a kint tartózkodás ideje alatt is könnyen tudunk segítséget nyújtani minden felmerülő kérdésben. Vészhívó telefonszámot biztosítunk számodra, továbbá magyar anyanyelvű egyéni ügyintéződ lesz a teljes folyamatban (az érdeklődéstől a hazautazásig és a hazai ingyenes nyelvtanfolyamokig). A pályázat benyújtásában is számíthatsz ránk, az ország legtöbb városában.

Rengeteg iskola közül lehet majd választani, a legtöbb esetben csak idegen nyelven találsz majd információt az adott képzőről, ezért a Katedra Travel személyes ismeretsége az ajánlott iskolákkal nagyban megkönnyíti számodra a döntést. Abban biztos lehetsz, hogy garantáltan minőségi iskolát ajánlunk Neked!

Mit kapsz még a Katedrától?

Ha az egyéni képzést választod, 30 órás ingyenes csoportos tanfolyamra* járhatsz a külföldi tanfolyamod után az ország legtöbb városában. Ha csoportos képzésben veszel részt, 25% kedvezmény kapsz csoportos képzéseink árából* (az első 60 óra erejéig) az ország legtöbb városában.

*Az ingyenes csoportos tanfolyam, valamint a 25% kedvezmény Budapest, Győr, Kecskemét városokban érhető el. Egyéb városokban a kedvezmények eltérőek lehetnek, ezekről érdeklődj az adott városban található Katedra iskolánál.

t3.jpg
t4.jpg

Kedvezményes hosszabbítási lehetőség!

Hosszabbítsd meg a kinttartózkodásodat önköltségi áron! +1 hét esetén a tanfolyami díjból kedvezményt adunk. +2 hét esetén a kedvezmény mellett 1 db iTOLC próbavizsga lehetőséget kapsz (javítással együtt, angol és német nyelvből). Az alábbi regisztrációd alapján konkrét ajánlatot küldünk számodra. Érdemes megfontolni ezt a lehetőséget, hiszen csak a szállást és a kedvezményes tanfolyami díjat kell pluszban kifizetned, a repülőjegyre már nem kell költened!

Mit kell tennem?

Amennyiben szeretnéd, hogy segítséget nyújtsunk a legmegfelelőbb iskola kiválasztásához, az alábbi űrlap kitöltésével vedd fel velünk a kapcsolatot!

Visszahívás kérés

Elérhetőségeid: