Japán

Kanazawa

Kanazawa nyelvtanulás

Kanazawa

Japán fő attrakciói a kulturális változatosság, a színes és megihlető természet, és a vendégszeretet, melynek köszönhetően az ország népszerűsége folyamatosan nő. Japán egy olyan desztináció, ahova bárki eljuthat elfogadható áron és teljes biztonságban, ahol egymás mellett él múlt és jövő. A különböző kultúrális hatások részleges asszimilációjával új és mélyebb dimenziót öltött az ősi kultúra. Ez a csodálatos harmónia a kifinomultság, a Kelet fogalma, illetve a csúcstechnológia és a gyakran ultramodern városi életmód között, élő bizonyítéka a mai Japán gazdag történelmének.

Gyönyörű, nyugtató, nosztalgikus, mély, divatos, étvágygerjesztő, izgalmas, történelmi, kulturális. Japánnak ezer arca van - egy ország, mely őszinte és szívmelengető vendégszeretetével mindenkit elvarázsol.

Kínálatunk legegzotikusabb országát a régi és az új egymás mellett élése jellemzi: a legmodernebb technológiák, nyugati típusú berendezkedés garantálja a kiemelkedő minőséget minden téren, míg a japán emberek  különleges szokásai és rendkívüli  udvariassága a hagyományos társadalmi értékek tiszteletéből adódik. Az idelátogatók örök élménnyel térnek haza. 

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok számára vízum 90 napig nem szükséges. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét és a visszafelé szóló repülőjegyet.

Az útlevélnek legalább a magyarországi hazatérésig érvényesnek kell lennie.

Valuta ? költőpénz:

Japánban a yen (JPY) a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 

25.000 JPY / hét.

ajándék

+ Ajándék nyelvtanfolyam

Tanulj kölföldön és folytasd itthon a nyelvtanulást ingyen!

Feltétlenül elolvasandó

Feltétlenül elolvasandó

Tudj meg minden fontos részletet a külföldi tanfolyamokkal kapcsolatosan!

Jelentkezés menete

Jelentkezés
menete

Jelentkezési folyamat lépésről lépésre!!

Jelentkezési dokumentáció

Jelentkezési dokumentáció

Töltsd le a jelentkezési lapot és küldd vissza kitöltve!