Angol

Anglia

Anglia nyelvtanulás

A klasszikus "British English" hazája Anglia

Anglia
Ausztrália

Ausztrália nyelvtanulás

Ausztrália
Írország

Írország nyelvtanulás

Írország
Málta

Málta nyelvtanulás

Málta
Új-Zéland

Új-Zéland nyelvtanulás

Új-Zéland

A világ ma angolul beszél. Közhely, de igaz. A modern kor vívmányai, mint például a számítástechnika, az Internet angol nyelvismeret nélkül alig használhatók. Az angol nyelvet a világ számos országában anyanyelvként beszélik (Nagy-Britannia, Írország, Málta, Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika), míg sok országban a többféle helyi nyelvjárás között jelent közvetítő nyelvet (India, afrikai országok). Ezenfelül a kereskedelem, a pénzügyi világ nemzetközi kapcsolatrendszere is az angol nyelvre épül. Második nyelvként ezt a nyelvet beszéli a világon a legtöbb ember.

Országok és nyelvjárások

Ajánlataink olyan országokra terjednek ki, ahol az angol nyelvet anyanyelvként beszélik. Az egyes országok között a nyelvjárásokban nyilvánvalóan vannak bizonyos eltérések, azonban ezek jelen­tőségét sokszor túlbecsülik.

9,43 £ / tanórától
Kaplan International Colleges

Angol nyelvtanfolyam Angliában - Kaplan

40 éves tapasztalattal rendelkező nemzetközi nyelviskola hálózat. Az oxfordi helyszín egy divatos lakónegyedben található. A tradicionális Edward-kori épület 10 perc sétára épült a belvárostól. Az edinburghi iskola néhány éve új helyre költözött: a központi elhelyezkedésű György-korabeli épülete csak pár percre van az Edinburgh Kastélytól és a fő bevásárló utcától.

8,78 GBP / tanórától
Centre of English Studies

Angol nyelvtanfolyam Angliában - CES

Az iskola és környéke: 1979-ben Dublinban alapították az iskolát. A családi vállalkozásként indult iskola kisebb hálózattá nőtte ki magát. Több angliai városban is működik: London, Worthing, Oxford, Leeds, Harrogate, Edinburgh.

£12,60 / tanórától
EC

Angol nyelvtanfolyam Angliában - London - EC

Az iskola és környéke: Az 1969-ben alapított iskola az EC hálózat tagja, mely mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat. Anglia mellett Málta, Dél-Afrika, Amerika és Kanada is szerepel a választható országok között. Londonban a belvárosban, a Euston negyedben található az iskola.

£14,66 / tanórától
London School of English

Angol nyelvtanfolyam Angliában - London - LSE

Az iskola és környéke: 1912-ben alapított, Anglia egyik legjobb és legrégebben működő nyelviskolája. London elegáns negyedében, South Kensingtonban 20 percre a belvárostól, két központja működik. A Holland Park Gardens volt az iskola eredeti épülete, jelenleg itt folynak az üzleti és egyéb szaknyelvi tanfolyamok. Az általános és vizsgaelőkészítő tanfolyamoknak a Westcroft Square Centre fiatalos épülete ad otthont.

9,70 GBP / tanórától
Highgate

Angol nyelvtanfolyam Angliában - London - St. Giles

Az iskola és környéke: 1955-ben alapított iskola mára iskolahálózattá nőtte ki magát. Londonban két központja működik: a többemeletes, külön platinum központtal rendelkező London Central (L.C.) a város központjában a Russell Square-en, a British Múzeum közelében fekszik. London Highgate (L.H.) kertes viktoriánus épülete zöldövezeti környezetben, a város központjától északra, metróval 20 percre található.

£9,50 / tanórától
St. Giles International

Angol nyelvtanfolyam Angliában - Brighton, Eastbourne - St. Giles

Az iskola és környéke: A St. Giles International iskolahálózat másik két angliai helyszíne: Brighton, ahol a város szívében, a Royal Pavilion mellett áll az iskola épületegyüttese és Eastbourne, ahol a belvárostól 10 percre, a tengerparthoz közel található az elegáns iskola.

9 AUD / tanórától
Kaplan International Colleges Ausztrália

Angol nyelvtanfolyam - Ausztrália - Kaplan

Több mint 40 éve működő nemzetközi iskolahálózat, saját fejlesztésű tananyaggal.

10,67 € / tanórától
EC Málta

Angol nyelvtanfolyam - Málta - EC

Az iskola és környéke: Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat. Az épület St. Julians-ben áll, közel a tengerparthoz és Málta híres szórakozó negyedéhez, Paceville-hez. Az oktatás két, egymással szemben lévő, modern épületben zajlik, melyekben 670 diák is elfér.

8,75 € / tanórától
Sprachcaffe

Angol nyelvtanfolyam - Málta - Sprachcaffe

Az iskola és környéke: Az 1983-ban alapított intézmény német központú nemzetközi nyelviskola hálózat tagja. A St. Julian's-i iskola impozáns épületében a tantermeken kívül apartmanok is találhatóak, így az oktatás és a szállás egy helyen is lehetséges (komfort apartmant foglalóknál biztos). Az állandó közösségi életet fokozza a campuson található medence, mely strandolási lehetőséget is nyújt.

16,50 USD / tanórától
EC - New York

Angol nyelvtanfolyam Amerikában - EC

Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat. Amerika mellett Málta, Dél-Afrika, Anglia és Kanada is szerepel a választható helyszínek között.

16,57 USD / tanórától
Kaplan International USA

Angol nyelvtanfolyam Amerikában - Kaplan

Az iskola: Több mint 40 éve működő nemzetközi iskolahálózat.

12,50 € / tanórától
Alpha College of English

Angol nyelvtanfolyam Írországban - Dublin - Alpha College of English

Az 1989-ben alapított, családi vállalkozásként működő partnerünk ma Írország egyik vezető nyelviskolája. Az oktatás a belvárosban, egy György-korabeli épületben folyik, néhány perc sétára a fő busz- és vasútvonalak megállóitól, boltoktól, éttermektől.

10,88 EUR / tanórától
Dublin - CES

Angol nyelvtanfolyam Írországban - Dublin - CES

Az 1976-ban alapított intézmény, mai napig családi vállalkozásként működő iskola. Dublin egyik belvárosi sétálóutcájában, a Trinity College közelében folyik az oktatás. Az iskolához tartozó két iskolaépület egyike teljesen felújított modern épület, ahol a tanítási órák nagy része zajlik.

14,14 CAD/ tanórától
Toronto

Angol nyelvtanfolyam Kanadában - Toronto, Vancouver - Kaplan International

Több mint 40 éve működő nemzetközi iskolahálózat, a világ számos városában lehet angol nyelvet tanulni.

11,43 NZD / tanórától
Kaplan International Auckland

Angol nyelvtanfolyam Új-Zélandon - Auckland - Kaplan International

Több mint 40 éve működő nemzetközi iskolahálózat, a világ számos városában lehet angol nyelvtanfolyamon részt venni.

780 GBP / héttől
Select English

Junior angol nyelvtanfolyam Angliában - Cambridge és környéke - Select English

A Select English különböző korosztályokra szabott, színvonalas ifjúsági és gyermek programjai nagyon közkedvelt táborok. Évről évre egyre több diák tér vissza a helyszínekre.

705 GBP / héttől
ec

Junior angol nyelvtanfolyam Angliában - London, Brighton- EC

A "Classic Brighton" program  nyelvtanfolyamainak helyet adó egyik iskola a tengerpart közelében található. Busszal könnyen elérhető Brighton belvárosától és a fő látványosságoktól (kb. 30-40 perc). Az ?A? programon résztvevőket több éves tapasztalattal rendelkező, kedves családok várják. A szállások kb. 40 percre találhatóak az iskolától tömegközlekedéssel. Heti bérlet kb. 25 GBP.

605 GBP / héttől
Kaplan International

Junior angol nyelvtanfolyam Angliában - Torquay, Bath - Kaplan

Torquay egy dél-nyugat angliai tengerparti kisváros, 65 000 körüli lakossal. Nyugodt, biztonságos, barátságos település, gyönyörű vidék, hosszú homokos strandokkal. Agatha Christie szülővárosa, fiatalabb éveit töltötte itt.

620 EUR / héttől
Junior angol nyelvtanfolyam Máltán - EC

Junior angol nyelvtanfolyam Máltán - EC

A tanóráknak Málta magániskolái adnak otthont ("A", "B", "D"), színvonalas, jól felszerelt épületekben. Az egyik ilyen helyszínt a St. Martin's College nyújtja Msidában, mely a tágas tantermeken kívül sportpályákkal, tornateremmel, társalgóval és játékszobával felszerelt, illetve a Chiswick House iskola San Gwann-ban.

ajándék

+ Ajándék nyelvtanfolyam

Tanulj kölföldön és folytasd itthon a nyelvtanulást ingyen!

Feltétlenül elolvasandó

Feltétlenül elolvasandó

Tudj meg minden fontos részletet a külföldi tanfolyamokkal kapcsolatosan!

Jelentkezés menete

Jelentkezés
menete

Jelentkezési folyamat lépésről lépésre!!

Jelentkezési dokumentáció

Jelentkezési dokumentáció

Töltsd le a jelentkezési lapot és küldd vissza kitöltve!