Angol

Anglia

Anglia nyelvtanulás

A klasszikus "British English" hazája Anglia

Anglia
Ausztrália

Ausztrália nyelvtanulás

Ausztrália
Írország

Írország nyelvtanulás

Írország
Málta

Málta nyelvtanulás

Málta
Új-Zéland

Új-Zéland nyelvtanulás

Új-Zéland

A világ ma angolul beszél. Közhely, de igaz. A modern kor vívmányai, mint például a számítástechnika, az Internet angol nyelvismeret nélkül alig használhatók. Az angol nyelvet a világ számos országában anyanyelvként beszélik (Nagy-Britannia, Írország, Málta, Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika), míg sok országban a többféle helyi nyelvjárás között jelent közvetítő nyelvet (India, afrikai országok). Ezenfelül a kereskedelem, a pénzügyi világ nemzetközi kapcsolatrendszere is az angol nyelvre épül. Második nyelvként ezt a nyelvet beszéli a világon a legtöbb ember.

Országok és nyelvjárások

Ajánlataink olyan országokra terjednek ki, ahol az angol nyelvet anyanyelvként beszélik. Az egyes országok között a nyelvjárásokban nyilvánvalóan vannak bizonyos eltérések, azonban ezek jelen­tőségét sokszor túlbecsülik.

£9,57 / tanórától
Kaplan International Colleges

Angol nyelvtanfolyam Angliában - Kaplan

40 éves tapasztalattal rendelkező nemzetközi nyelviskola hálózat. Az oxfordi helyszín egy divatos lakónegyedben található. A tradicionális Edward-kori épület 10 perc sétára épült a belvárostól. Az edinburghi iskola néhány éve új helyre költözött: a központi elhelyezkedésű György-korabeli épülete csak pár percre van az Edinburgh Kastélytól és a fő bevásárló utcától.

£7,70 / tanórától
Centre of English Studies

Angol nyelvtanfolyam Angliában - CES

Az iskola és környéke: 1979-ben Dublinban alapították az iskolát. A családi vállalkozásként indult iskola kisebb hálózattá nőtte ki magát. Több angliai városban is működik: London, Worthing, Oxford, Leeds, Harrogate, Edinburgh.

£10,67 / tanórától
EC

Angol nyelvtanfolyam Angliában - London - EC

Az iskola és környéke: Az 1969-ben alapított iskola az EC hálózat tagja, mely mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat. Anglia mellett Málta, Dél-Afrika, Amerika és Kanada is szerepel a választható országok között. Londonban a belvárosban, a Euston negyedben található az iskola.

£14,66 / tanórától
London School of English

Angol nyelvtanfolyam Angliában - London - LSE

Az iskola és környéke: 1912-ben alapított, Anglia egyik legjobb és legrégebben működő nyelviskolája. London elegáns negyedében, South Kensingtonban 20 percre a belvárostól, két központja működik. A Holland Park Gardens volt az iskola eredeti épülete, jelenleg itt folynak az üzleti és egyéb szaknyelvi tanfolyamok. Az általános és vizsgaelőkészítő tanfolyamoknak a Westcroft Square Centre fiatalos épülete ad otthont.

£10,35 / tanórától
Highgate

Angol nyelvtanfolyam Angliában - London - St. Giles

Az iskola és környéke: 1955-ben alapított iskola mára iskolahálózattá nőtte ki magát. Londonban két központja működik: a többemeletes, külön platinum központtal rendelkező London Central (L.C.) a város központjában a Russell Square-en, a British Múzeum közelében fekszik. London Highgate (L.H.) kertes viktoriánus épülete zöldövezeti környezetben, a város központjától északra, metróval 20 percre található.

£10,15 / tanórától
St. Giles International

Angol nyelvtanfolyam Angliában - Brighton, Eastbourne - St. Giles

Az iskola és környéke: A St. Giles International iskolahálózat másik két angliai helyszíne: Brighton, ahol a város szívében, a Royal Pavilion mellett áll az iskola épületegyüttese és Eastbourne, ahol a belvárostól 10 percre, a tengerparthoz közel található az elegáns iskola.

AUD 13,29 / tanórától
Kaplan International Colleges Ausztrália

Angol nyelvtanfolyam - Ausztrália - Kaplan

Több mint 40 éve működő nemzetközi iskolahálózat, saját fejlesztésű tananyaggal.

€ 9,07 / tanórától
EC Málta

Angol nyelvtanfolyam - Málta - EC

Az iskola és környéke: Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat. Az épület St. Julians-ben áll, közel a tengerparthoz és Málta híres szórakozó negyedéhez, Paceville-hez. Az oktatás két, egymással szemben lévő, modern épületben zajlik, melyekben 670 diák is elfér.

9,00 € / tanórától
Sprachcaffe

Angol nyelvtanfolyam - Málta - Sprachcaffe

Az iskola és környéke: Az 1983-ban alapított intézmény német központú nemzetközi nyelviskola hálózat tagja. A St. Julian's-i iskola impozáns épületében a tantermeken kívül apartmanok is találhatóak, így az oktatás és a szállás egy helyen is lehetséges (komfort apartmant foglalóknál biztos). Az állandó közösségi életet fokozza a campuson található medence, mely strandolási lehetőséget is nyújt.

$17,00 / tanórától
EC - New York

Angol nyelvtanfolyam Amerikában - EC

Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat. Amerika mellett Málta, Dél-Afrika, Anglia és Kanada is szerepel a választható helyszínek között.

$15,57 / tanórától
Kaplan International USA

Angol nyelvtanfolyam Amerikában - Kaplan

Az iskola: Több mint 40 éve működő nemzetközi iskolahálózat.

€ 9,33 / tanórától
Dublin - CES

Angol nyelvtanfolyam Írországban - Dublin - CES

Az 1976-ban alapított intézmény, mai napig családi vállalkozásként működő iskola. Dublin egyik belvárosi sétálóutcájában, a Trinity College közelében folyik az oktatás. Az iskolához tartozó két iskolaépület egyike teljesen felújított modern épület, ahol a tanítási órák nagy része zajlik.

€ 11,53 / tanórától
Cork English College

Angol nyelvtanfolyam Írországban - Cork - Cork English College

1978 óta családi vállalkozásként működő nyelvoktató intézmény. 2011-ben költözött el az iskola új helyszínre. A közel 200 éves épület Cork egyik leghíresebb építménye a városközpontban, melyet gyönyörűen felújítottak.

14,14 CAD/ tanórától
Toronto

Angol nyelvtanfolyam Kanadában - Toronto, Vancouver - Kaplan International

Több mint 40 éve működő nemzetközi iskolahálózat, a világ számos városában lehet angol nyelvet tanulni.

11,43 NZD / tanórától
Kaplan International Auckland

Angol nyelvtanfolyam Új-Zélandon - Auckland - Kaplan International

Több mint 40 éve működő nemzetközi iskolahálózat, a világ számos városában lehet angol nyelvtanfolyamon részt venni.

640 EUR / héttől
Junior angol nyelvtanfolyam Máltán - EC

Junior angol nyelvtanfolyam Máltán - EC

Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat. A máltai iskola épület St. Julians-ben áll, közel a tengerparthoz és Málta híres szórakozó negyedéhez, Paceville-hez. Az oktatás két, egymással szemben lévő, modern épületben zajlik, melyekben 670 diák is elfér.

740 € / héttől
Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Cambridge - EC

Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Cambridge - EC

Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat, így Cambridge-ben is. Cambridge gyönyörű építészete, a kerékpározó egyetemisták és a folyón evező diákok látványa vonzza a nyelvtanulókat is. 

870 € / héttől
Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - London - EC

Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - London - EC

Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat, így Londonban is. 

740 € / héttől
Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Brighton - EC

Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Brighton - EC

Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat, így Brighton-ban is. 

840 € / héttől
Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Brighton Sussex Egyetem - EC

Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Brighton Sussex Egyetem - EC

Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat, így Brighton-ban is. 

660 GBP / héttől
Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Bath - Kaplan

Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Bath - Kaplan

40 éves tapasztalattal rendelkező nemzetközi nyelviskola hálózat. Ha Nagy-Britannia, akkor Bath az egyik kihagyhatatlan brit élmény! A gyógyfürdőiről híres UNESCO által világörökség részévé vált biztonságos és kisvárosias történelmi Bath-ban az iskola a város központjában található.

580 GBP / héttől
Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Torquay- Kaplan

Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Torquay- Kaplan

A Kaplan 40 éves tapasztalattal rendelkező nemzetközi nyelviskola hálózat. Torquay Dél-Anglia gyöngyszeme, egy hibátlan nyaralóhely. A városnak speciális mikroklímája van, amely kellemesen meleg időjárást, trópusi pálmafákat és finom homokos tengerpartokat tesz lehetővé. A kikötőben fantasztikus jachtok horgonyoznak, trendi üzletek és nyugodt légkör várja az utazókat.

28,4 GBP / tanórától
Angol nyelvtanfolyam Angliában - Bournemouth - Anglo-Continental

Angol nyelvtanfolyam Angliában - Bournemouth - Anglo-Continental

Az iskola és környéke: Bournemouth 12 kilométeres homokos tengerpartja Anglia TOP1, Európa TOP6, világ TOP20 tengerparti strandja. A település egy nyüzsgő, hangulatos nyaralóhely és egyetemi város 1,5 órára Londontól.  Az 1950-ben alapított iskola az egyik vezető angliai nyelviskola.

668,5 GBP € / héttől
Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Bournemouth – Anglo-Continental

Ifjúsági angol nyelvtanfolyamok Anglia - Bournemouth – Anglo-Continental

Bournemouth 12 kilométeres homokos tengerpartja Anglia TOP1, Európa TOP6, világ TOP20 tengerparti strandja. A település egy nyüzsgő, hangulatos nyaralóhely és egyetemi város 1,5 órára Londontól.  Az 1950-ben alapított iskola az egyik vezető angliai nyelviskola. A családi vállalkozásként működő iskola az egyik legnagyobb campus-szal rendelkező nyelviskola Angliában.

812,5 GBP / héttől
Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Bournemouth – Anglo-Continental

Junior angol nyelvtanfolyamok Anglia - Bournemouth – Anglo-Continental

Bournemouth 12 kilométeres homokos tengerpartja Anglia TOP1, Európa TOP6, világ TOP20 tengerparti strandja. A település egy nyüzsgő, hangulatos nyaralóhely és egyetemi város 1,5 órára Londontól.  Az 1950-ben alapított iskola az egyik vezető angliai nyelviskola. A családi vállalkozásként működő iskola az egyik legnagyobb campus-szal rendelkező nyelviskola Angliában.

ajándék

+ Ajándék nyelvtanfolyam

Tanulj kölföldön és folytasd itthon a nyelvtanulást ingyen!

Feltétlenül elolvasandó

Feltétlenül elolvasandó

Tudj meg minden fontos részletet a külföldi tanfolyamokkal kapcsolatosan!

Jelentkezés menete

Jelentkezés
menete

Jelentkezési folyamat lépésről lépésre!!

Jelentkezési dokumentáció

Jelentkezési dokumentáció

Töltsd le a jelentkezési lapot és küldd vissza kitöltve!