Kedves leendő Utasunk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy megtiszteli a Katedra Travel Utazási Irodát és érdeklődik az általunk szervezett külföldi nyelvtanfolyamok iránt. Kérjük engedje meg, hogy a kö­vet­­­ke­zők­ben bemutassuk szervezési elveinket és az egész világra kiterjedő programválasztékunkat, amelyek remél­hetően meggyőzik Önt arról, hogy az Ön számára leg­ked­vezőbb külföldi nyelvtanulási lehetőséget MI kínáljuk.

Nyelvtanulás külföldön - miért tanuljunk idegen nyelvet?

Az idegen nyelvek ismerete egy olyan ország polgárai számára, mint amilyen Magyarország, elengedhetetlen szükségletté vált az ezredfordulót követő globalizálódó világunkban. Hazánk már tagja az Európai Unió tagja ként sohasem látott szabadságát teremti meg az emberek és szellemi javak mozgásának. A szabadság által adott lehetőségekkel azonban csak azok tudnak élni, akik legalább egy, de egyre inkább elfogadottan két idegen nyelvet beszélnek — minimum középszinten. A nyelvtanulásra fordított idő és pénz az egyik legbiztosabban megtérülő befektetés.

Miért épp külföldön érdemes nyelvet tanulni?

A külföldön elvégzett tanfolyamoktól sokan csodát várnak. Azt gondolják, hogy egy-két hét alatt beszélni fogják a nyelvet. Nos, ilyen csodák nincsenek. Azonban az anyanyelvi környezetnek köszönhetően akár két hét alatt el lehet érni, hogy a korábban megszerzett tudásra építve meg merjen szólalni az ember, javuljon a kiejtése, ugrásszerűen javuljon a beszédértése, kedvet kapjon a nyelvtanulással járó nehézségek leküzdésére. A hosszabb (legalább négyhetes) külföldi tanfolyamok résztvevői pedig már valóban számíthatnak arra, hogy a nyelv ismeretében látványos fejlődésen mennek keresztül. A szóbeli nyelvvizsgára készülést is nagyban segíti az anyanyelvi környezet. A tanuláson kívül a külföldi nyelvtanfolyam egyúttal lehetőséget kínál feledhetetlen és máshol meg nem szerezhető élmények átélésére, így a külföldi nyelvtanulás az egyik leghasznosabb nyaralási forma is egyben.

Nyelvtanulás külföldön a Katedra Travel Utazási Irodával

A megfelelő külföldi nyelvtanfolyam kiválasztása nem könnyű feladat. Manapság egyre többen kínálnak külföldi nyelvtanulási lehetőségeket, azonban kevesen vannak olyanok, akik valóban szakértői az adott területnek.

Mi a Katedra Travel Utazási Irodánál folyamatosan látogatjuk partneriskoláinkat. Mivel magunk is nyelviskolát működtetünk, azonnal ki tudjuk szűrni az avatatlan szem számára sokszor rejtve maradó hiányosságokat. Nyelv­iskolánk taná­rai is az általunk kínált iskolákban szereznek nyelvterületi gyakorlatot, így a szakmai színvonalra vonatkozó információink szakértői kézből származnak. Gondos és aprólékos munkával válogattuk ki azokat az iskolákat, amelyek­kel szerződést kötöttünk, így utasaink biztosak lehetnek abban, hogy nem érhetik őket kellemetlen meglepetések.

Irodánk alapítótagja a Nyelvi Utaztatók Szakmai Egyesületének (NYUSZE), mely további garanciát jelent arra, hogy Ön bejegyzett utazási irodával, biztonságban utazik.

Mit várhat Ön a Katedra Travel Utazási Iroda programjaitól?

Megbízhatóságot • minőségi kínálatot • szakmai hozzáértést • biztonságot • felelősséget • ügyfél­orientált, kedves személyzetet színvonalas környezetben • személyes kapcsolatot az iskolákkal • kényelmet • széles programkínálatot • a legkedvezőbb feltételeket a piacon.

Hogyan tovább?

Ha az eddigiekben olvasottak elnyerték tetszését és áttanulmányozta katalógusunkat, kérjük, keresse fel irodánkat akár személyesen, akár telefonon. Ha még csak fontolgatja egy külföldi nyelvtanfolyam lehetőségét, akkor is érdemes irodánkba betérni, mert olyan hasznos információkhoz juthat, amelyek segítségére lehetnek egy Önnek megfelelő nyelvi program kiválasztásában.

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?