Spanyolország

Spanyolország főbb tartományai, amelyek nyelvjárásukban is eltérnek egymástól: Kasztília (Madrid), Katalónia (Barcelona), Andalúzia (Sevilla, Granada, Málaga, Córdoba), Galícia (Santiago de Compostela), a Kanári-szigetek (Tenerife), Baszkföld (Bilbao). A klasszikus spanyol nyelv, a castellano hazája Közép-Spanyolországban (Kasztília) található, míg a latin-amerikai dialektusokhoz a hidat az andalúz nyelvjárás jelenti (Andalúzia). A több száz spanyolországi nyelviskola közül ez a katalógus csak olyan iskolákat tartalmaz, amelyek rendelkeznek az Alcalái Egyetem által kibocsátott és ellenőrzött CEELE minősítéssel, ami garanciát je­lent a szolgáltatások minőségével kapcsolatban.

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok számára útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal való belépés engedélyezett. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét.

Valuta – költőpénz:

Spanyolországban az Euro (EUR) a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 200 EUR / hét.

Tanulj te is spanyolul az alábbi iskolák egyikében:

Enforex - I.

Spanyolország, Madrid, Barcelona, Salamanca, Puerto de la Cruz

Tanfolyamok már: € 6,19 / tanórától

1989-ben alapították Spanyolország legdinamikusabban fejlődő nyelviskoláját, mely mára a legnagyobb spanyol nyelvoktató-hálózattá nőtte ki magát. Madrid központjában, a jogi és üzleti egyetem campusa mögött található az iskola, közel a legfontosabb buszútvonalakhoz és öt perc sétára a Plaza de Españatól. 

don Quijote - I.

Spanyolország, Barcelona, Madrid, Salamanca, Tenerife, Valencia

Tanfolyamok már: € 6,19 / tanórától

Az 1986-ban alapított iskola 39 spanyol és latin-amerikai városban nyújt magas színvonalú oktatást. A barcelonaimadridi és salamanca-i iskolák épületei a városközpontban vannak, míg a tenerife-i iskola 5 perc sétára található a tengerparttól. Valenciában az épület a városi egyetem campusán kapott helyet...

Subscribe to RSS - Spanyolország

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?