Oroszország

 

Az Orosz Államszövetség Európa keleti részétől Észak-Ázsia (Szibéria) keleti partjáig terül el. 17 075 400 km²-es területével a világ legnagyobb országának számít, majdnem kétszer beleférne Kanada vagy az Egyesült Államok; Magyarország területének több mint 180-szorosa. Lakóinak száma alapján a kilencedik legnépesebb ország, csupán Kína,  India, az Egyesült Államok, Indonézia, Brazília, és Pakisztán, Banglades  és Nigéria előzi meg. Nagy méretei miatt hihetetlen éghajlati, természeti és kulturális változatossággal rendelkezik.

A Föld legnagyobb országában számtalan felfedeznivaló vár az ide látogatóra. Tanfolyamainkat a két legnagyobb városban, Moszkvában és Szentpéterváron kínáljuk, ahol a nyelv mellet az orosz kultúrából is ízelítőt kapnak diákjaink. Nem javasoljuk a csapvíz és a hámozatlan gyümölcs fogyasztását.

Határátlépés, vízum:

Oroszország területére magyar állampolgárok csak érvényes ví­zum birtokában léphetnek be. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét. Javasoljuk, hogy az országba utazók időben kezdjenek el gondoskodni a vízum beszerzéséről, az utazás megkezdése előtt legalább 10-12 héttel. 

Valuta – költőpénz:

Oroszországban a rubel (RUB) a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 7,000 - 8,000 RUB / hét.

Liden and Denz

Oroszország, Szentpétervár, Moszkva

Tanfolyamok már: € 12,60 / tanórától

1992-ben alapított svájci tulajdonban lévő, színvonalas nyelviskola. A szentpétervári iskola új helyszínre költözött. A város történelmi központjában helyezkedik el, közel a híres Nevsky Prospekt főúthoz, az Orosz Múzeumhoz, a cirkuszhoz és parkokhoz, egy 19. századi épület második emeletén...

Subscribe to RSS - Oroszország

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?