Olaszország

Az európai kultúra egyik fontos központja Olaszország. Magyarországon nagy népszerűségnek örvend az olasz gasztronómia és a nyelv is. Az olasz nyelvet viszont kevés nyelviskolában tanít­ják Olaszországban, és az egyes iskolák jellemzően inkább kisebb méretűek. 

Ez a katalógus csak olyan iskolákat tartalmaz, amelyek tagjai a minőségi nyelvintézeteket tömörítő ASILS szervezetnek. Ez garanciát jelent a szolgáltatások minőségével kapcsolatban.

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok számára vízum nem szükséges. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét. Belépés érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal lehetséges. 

Valuta – költőpénz:

Olaszországban az euró (EUR) a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 250 EUR / hét.

Tanulj te is olaszul az alábbi iskolák egyikében:

Linguaviva - Linguadue

Olaszország, Firenze, Milano

Linguaviva / Linguadue videó

Tanfolyamok már: € 10,00 / tanórától

Az 1976-ban alapított Linguaviva, az egyik vezető olasz nyelviskola Firenzében. Az iskola a főpályaudvar közelében, a város központban kapott helyet, egy 19. századi 3 emeletes épületben. A milánói Linguadue iskola 1990 óta biztosít lehetőséget az olaszul tanulni vágyóknak. Az iskola a város üzleti negyedében, egy modern, art nouveau épületben működik. Könnyen megközelíthető, mivel gyalogos távolságra található a Lima metróállomástól.

DILIT

Olaszország, Róma

Tanfolyamok már: € 10,86 / tanórától

1974-ben alapított intézet Olaszország legnagyobb és legrégebben működő nyelviskolája. Az iskola négyemeletes épülete Róma központjában, a Termini pályaudvar közelében található. További két oktatóközpont a főépület 150 méteres körzetében helyezkedik el. 

Subscribe to RSS - Olaszország

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?