Nagy-Britannia

A klasszikus „British English” hazája Anglia, azon belül is a déli területeken beszélik a hivatalosnak tekinthető dialektust. A több ezer brit nyelviskola közül ez a katalógus csak olyan iskolákat tartalmaz, amelyek rendelkeznek a British Council minősítésével és tagjai a minőségi nyelviskolákat tömörítő English UK-nek, amely garanciát jelent a szolgáltatások minőségével kapcsolatban. 

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok számára vízum nem szükséges, útlevéllel vagy új típusú személyi igazolvánnyal való belépés engedélyezett. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét és a szállás igazolását is.

Valuta – költőpénz:

Nagy-Britannia nemzeti valutája az angol font (GBP). Költőpénzként ajánlott minimálisan 150-200 angol font / hét.

Tanulj te is Nagy-Britanniában az alábbi iskolák egyikében:

Kaplan International Colleges UK

Nagy-Britannia, Oxford, Edinburgh, Cambridge, Manchester

Angol nyelvtanfolyamok már: £6,57 / tanórától

40 éves tapasztalattal rendelkező nemzetközi nyelviskola hálózat. Az oxfordi helyszín egy divatos lakónegyedben található. A tradicionális Edward-kori épület 10 perc sétára épült a belvárostól. Az edinburghi iskola néhány éve új helyre költözött: a központi elhelyezkedésű György-korabeli épülete csak pár percre van az Edinburgh Kastélytól és a fő bevásárló utcától. Cambridge-ben az iskola a városközponttól kb. 20 perc sétára található, nyugalmas környezetben. A sportról és a kultúráról híres Manchesterben az iskola a központban egy modern épületben kapott helyet.

EC - UK

Nagy-Britannia, London

Angol nyelvtanfolyamok már: £8,55 / tanórától

Az 1969-ben alapított iskola az EC hálózat tagja, mely mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat. Anglia mellett Málta, Dél-Afrika, Amerika és Kanada is szerepel a választható országok között. Londonban a belvárosban, a Euston negyedben található az iskola.

Centre of English Studies UK

Nagy-Britannia, London, Worthing, Oxford, Leeds

Angol nyelvtanfolyamok már: £6,70 / tanórától

Angliában, Worthing-ben az iskola viktoriánus épülete rövid sétára található a pályaudvartól, a városközponttól és a tengerparttól. A londoni helyszín kis méretéből adódóan családias,  a város zöldövezeti negyedében, Wimbledonban található. Leeds-ben az iskola épülete a központban helyezkedik el. Fiatalos, dinamikus tanárok várják a diákokat. Az Oxford-i iskola nyugodt környezetben található, a legtöbb családi szállás gyalogosan elérhető. Kicsi, barátságos helyszín. 

London School of English

Nagy-Britannia, London

Angol nyelvtanfolyamok már: £14,15 / tanórától

1912-ben alapított, Anglia egyik legjobb és legrégebben működő nyelviskolája. London elegáns negyedében, South Kensingtonban 20 percre a belvárostól, két központja működik. A Holland Park Gardens volt az iskola eredeti épülete, jelenleg itt folynak az üzleti és egyéb szaknyelvi angol tanfolyamok. Az általános és vizsga előkészítő angol tanfolyamoknak a Westcroft Square Centre fiatalos épülete ad otthont.

St. Giles International - I.

Nagy-Britannia, London

Angol nyelvtanfolyamok már: £7,17 / tanórától

1955-ben alapított londoni iskola mára iskolahálózattá nőtte ki magát. Londonban két központja működik: a többemeletes, külön platinum központtal rendelkező London Central (L.C.) a város központjában a Russell Square-en, a British Múzeum közelében fekszik. London Highgate (L.H.) kertes viktoriánus épülete peidg zöldövezeti környezetben, a város központjától metróval 20 percre található. 

Subscribe to RSS - Nagy-Britannia

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?