Málta

Máltát a lovagrend tette híressé. A Szicíliától délre található sziget ma is őrzi a középkor hangulatát. A megszámlálhatatlan kö­­­­­zép­­­kori templom és az ódon városfalak kö­zött egyszerre élvez­heti az utazó egy letűnt kor ro­man­tikáját és azt, ami egy mediterrán üdülőhelyet igazán vonzóvá tehet: a sok napsütést, a kellemesen meleg hőmérsékletű tengert, a vendégszerető lakosságot és a szórakozási lehetőségeket. A máltai iskolák „British English”-t ta­nítanak, annak ellenére, hogy a szigetlakók hivatalos nyelvként használt angolja (a máltai mellett) nehezen téveszthető össze vele. Katalógusunk a kettő legnagyobb és talán legszínvonalasabb máltai nyelviskola ajánlatát tartalmazza, melyek tagjai a minősített máltai nyelviskolákat tömörítő FELTOM-nak. Nem javasoljuk a csapvíz fogyasztását.

2016. június 1-től a Máltai Kormány bevezeti a környezetvédelmi adót, melyet minden szállás foglalás esetében ki kell fizetni. Minden 18 évet betöltött személy esetében kötelező az adó megfizetése legkésőbb az érkezés napján, mely 0,5 eur/éj (max. 5eur). Minden szállástípus esetében fizetendő. Azok az utasok, akik 2016. május 9. előtt küldték el jelentkezésüket, és 2016. június 1-én, illetve utána utaznak Máltára, az érkezés napján kell kifizetniük az adót minden esetben a szálláshelyen (legyen az kollégium, család, hotel…stb.). Minden egyéb esetben, 2016. június 1. utáni utazáskor automatikusan kiszámlázásra kerül.

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok számára vízum nem szükséges. Útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal való belépés engedélyezett. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét.

Valuta – költőpénz:

2008. január 1-től Máltán is az euró a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 200-250 EUR/hét.

Tanulj te is Máltán angolul az alábbi iskolák egyikében:

Sprachcaffe - MT

Málta, St. Julian's

Angol nyelvtanfolyamok már: € 8,00 /tanórától

Az 1983-ban alapított intézmény német központú nemzetközi nyelviskola hálózat tagja. A 2 máltai iskola St. Julian’s-ban, és St. Paul’s Bay-ben találhatóak,  csendes környezetben. A St. Julian’s-i iskola impozáns épületében a tantermeken kívül apartmanok is találhatóak, így az oktatás és a szállás egy helyen is lehetséges (komfort apartmant foglalóknál biztos). Az állandó közösségi életet fokozza a campuson található medence...

EC - MT

Málta, St. Julian's

Angol nyelvtanfolyamok már: € 8,00 / tanórától

Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos angol nyelvtanfolyamokat. Az épület St. Julian’s-ben áll, közel a tengerparthoz és Málta híres szórakozó negyedéhez, Paceville-hez. Az oktatás két, egymással szemben lévő, modern épületben zajlik, melyekben akár 630 diák is elfér. 

Subscribe to RSS - Málta

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?