Dublin

Lakosság: 506 000 fő
Elhelyezkedés: tengerparti főváros
Időeltolódás: Budapesttől –1 óra 
Utazási tipp: menetrendszerinti vagy diszkont légitársasággal

A városok megközelíthetősége a repülőtérről:

A repülőtér a központtól 10 km-re északra található. A 747 vagy 748-as városi busszal 6 euróért mehetünk el a város szívében fekvő központi pályaudvarig. 

Városi közlekedés: 

A városban busszal érdemes közlekedni az egynapos busz- vagy villamosjegy 7.5 euró, 7 napos jegy 30 euró, havi buszbérlet 118 euró. 

A városok: 

Liffey-folyó menti varázslatos ír főváros minden bizonnyal a kiskocsmái mellett kulturális látnivalóinak és nyüzsgő életének köszönheti közked­veltségét. 

Legfontosabb látnivalók:

Tanulj te is Dublinban angolul az alábbi iskolák egyikében:


 

Emerald Cultural Institute

Írország, Dublin

Angol nyelvtanfolyamok már: € 8,94 / tanórától

1986-ban alapított intézmény, mára Írország egyik legnagyobb nyelviskolája. Az iskola egyik főépülete egy viktoriánus műemlék, a Palmerston Park melletti előkelő negyedben található. 2011-ben nyílt meg az iskola másik központja, a Milltown Centre innen 20 perces gyalogos távolságra található, Ranelagh városnegyedben. 

Centre of English Studies - IE

Írország, Dublin

Angol nyelvtanfolyamok már: € 7,36 / tanórától

Az 1976-ban alapított intézmény, mai napig családi vállalkozásként működő iskola. Dublin egyik belvárosi sétálóutcájában, a Trinity College közelében folyik az oktatás. Az iskolához tartozó két iskolaépület egyike teljesen felújított modern épület, ahol a tanítási órák nagy része zajlik.

Subscribe to RSS - Dublin

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?