Írország

A „zöld sziget” elsősorban természeti szépségével és lakóinak híres vendégszerete­tével vonzza a látogatót. A rohamosan fejlődő írországi nyelvoktatási kínálatból ez a katalógus csak olyan iskolákat tartalmaz, amelyek rendelkeznek az Ír Oktatási Minisztérium minősítésével, és tagjai a minőségi nyelviskolákat tömörítő MEI / RELSA-nak, amely garanciát jelent a szolgáltatások minőségére.

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok számára vízum nem szükséges, útlevéllel vagy új típusú személyi igazolvánnyal való belépés engedélyezett. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét és a szállás igazolását is.

Valuta – költőpénz:

Írországban az euro (EUR) a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 250 EUR / hét.

Tanulj te is Írországban angolul az alábbi iskolák egyikében:

Emerald Cultural Institute

Írország, Dublin

Angol nyelvtanfolyamok már: € 8,94 / tanórától

1986-ban alapított intézmény, mára Írország egyik legnagyobb nyelviskolája. Az iskola egyik főépülete egy viktoriánus műemlék, a Palmerston Park melletti előkelő negyedben található. 2011-ben nyílt meg az iskola másik központja, a Milltown Centre innen 20 perces gyalogos távolságra található, Ranelagh városnegyedben. 

Centre of English Studies - IE

Írország, Dublin

Angol nyelvtanfolyamok már: € 7,36 / tanórától

Az 1976-ban alapított intézmény, mai napig családi vállalkozásként működő iskola. Dublin egyik belvárosi sétálóutcájában, a Trinity College közelében folyik az oktatás. Az iskolához tartozó két iskolaépület egyike teljesen felújított modern épület, ahol a tanítási órák nagy része zajlik.

Subscribe to RSS - Írország

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?