Franciaország

Az európai kultúra egyik fontos központja Franciaország. Az országot a földrajzi sokszínűség jellemzi: a mediterrán tengerparti üdülőhelyektől az örök hó birodalmába tartozó Alpokig, a 10 milliós fővárostól a hagyományos falusi Franciaországig, az Atlanti-óceán tengerpartjától a Loire-völgyi kastélyokig igen széles a választék. A francia nyelvet sok nyelviskolában tanítják, az egyes iskolák jellemzően inkább kisebb méretűek. Ez a katalógus csak olyan iskolákat tartalmaz, amelyek rendelkeznek a minőségi oktatást elismerő Maison de la France tanúsítással, és/vagy tagjai a SOUFFLE-nak, amely garanciát jelent a szolgáltatások minőségével kapcsolatban.

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok számára útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal való belépés engedélyezett. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét.

Valuta – költőpénz:

Franciaországban az euró (EUR) a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 200-250 EUR / hét.

Tanulj te is franiául az alábbi iskolák egyikében:

Accord

Franciaország, Párizs

Tanfolyamok már: € 11,04 / tanórától

Az 1988 óta működő iskola már több mint 20 000 elégedett hallgatóval büszkélkedhet. Párizs belvárosában, néhány percre a Louvre-tól, az Operától és a Pompidou Központtól található iskola a közelmúltban költözött az új, tipikusan párizsi jellegű épület második emeletére. 

Subscribe to RSS - Franciaország

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?