Egyesült Államok / Kanada

Észak-Amerika 

Észak-Amerika nyelviskolái amerikai angolt oktatnak. A két kiválasztott iskolahálózat széleskörű referenciákkal rendelkezik, amely garanciát jelent az oktatás és az iskola által nyújtott szolgáltatások minőségével kapcsolatban.

Határátlépés, vízum:

Egyes óraszámok esetében magyar állampolgárok számára az Egyesült Államokba való belépéshez tanulóví­zum szükséges. Az USA vízum beszerzését az utazás előtt legalább 8-10 héttel taná­csos megkezdeni. A vízumkérelemhez csatolni kell a fogadó iskola igazoló levelét, ezért az utazás előtt legalább 10-12 héttel érdemes irodánkat felkeresni. A határátlépéskor is kérik a fogadó iskola igazoló levelét, a szállás, a repülőjegy és a biztosítás igazolását is.

Valuta – költőpénz:

Az USA nemzeti valutája az amerikai dollár (USD), míg Kanada nemzeti valutája a kanadai dollár (CAD). Költőpénzként ajánlott minimálisan az USA-ban 200 USD / hét, Kanadában 200 CAD / hét.

Tanulj te is angolul az alábbi iskolák egyikében:

EC - US-CA

Egyesült Államok / Kanada, Boston, New York, San Diego, San Francisco, Los Angeles, Miami, Washington

Angol nyelvtanfolyamok már: $12,53 / tanórától

Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat. Amerika mellett Málta, Dél-Afrika, Anglia és Kanada is szerepel a választható helyszínek között.

Subscribe to RSS - Egyesült Államok / Kanada

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?