Ausztria

A német nyelv anya­nyelvi környezetben való megismerése szempontjából a legkönnyebben elérhető terület Ausztria,  azon be­lül is Bécs. Az osztrák nyelv­iskolákban is „Hoch­deutschot” taní­tanak, így ebben nincs különbség Németország és Ausztria között. 

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok szá­mára útlevéllel vagy személyi igazol­vánnyal való belépés engedélyezett. A határ­átlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét.

Valuta – költőpénz:

Ausztriában az euro (EUR) a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 200 EUR / hét.

Tanulj te is Ausztriában az alábbi iskolák egyikében:

ISK

Ausztria, Salzburg

Tanfolyamok már: € 10,47 / tanórától

Az 1948-ban alapított, a Salzburgi Egyetemmel kapcsolatban álló, több mint 60 éves tapasztalattal rendelkező iskola Salzburg történelmi városközpontjában található, pár perc sétára a katedrálistól. Az órákat két épületben tartják, nyelvi szinttől függően (a nyelviskola épületében, illetve a Salzburgi Egyetemen).

Actilingua

Ausztria, Bécs

Tanfolyamok már: € 7,81 / tanórától

1988 óta működő iskola mára a német nyelvoktatás egyik vezető nyelviskolájává vált. Az iskola egész évben működő épülete Bécs központjában található, közel az Operához és a Belvedere palotához. Az iskola tágas és világos tantermei a legmodernebb oktatástechnikai eszközökkel vannak felszerelve. Szükség esetén a kapacitás 15 tanteremmel bővül az iskolával szomszédos épületben.

Subscribe to RSS - Ausztria

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?