Ausztrália, Új-Zéland

Ausztrália

„Down under”, mondják az európaiak. A Föld ellenkező pontján, Európától több mint 10 000 km-re fekvő kontinens-országot hosszabb tartózkodás (4-12 hét) esetén érdemes nyelvi utazás célpontjául választani. A hosszú utazásért a csodálatos természeti látványosságok és a biztonságos, tiszta környezet, valamint a rendkívül vendégszerető lakosság kárpótolja az utazót.

Új-Zéland

„Nyelvtanulás természetközelből” is lehetne programunk mottója. A kínálatunkban a Magyarországtól

legtávolabbi ország Új-Zéland, melyet a legalább kétszeri átszállás és az oda-vissza is kétnapos utazás miatt inkább a legalább 4 hetes tanfolyamot választóknak ajánljuk. Aki úgy dönt, hogy Új-Zélandon tanul angolul, nem fog csalódni. 

Határátlépés, vízum:

Ausztrália: a vízum beszerzése elkerülhetetlen. Az ausztrál vízum ügyintézését az utazás előtt legalább 6-10 héttel tanácsos megkezdeni. A határátlépéskor is kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét.

www.australia.embassy.gov.au

www.immi.gov.au/visas/pages/570.aspx

Új-Zéland: Magyar állampolgárok számára 3 hónapig vízum nem szükséges. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét és a szállás igazolását is.

www.immigration.govt.nz

Valuta – költőpénz:

Ausztrália nemzeti valutája az ausztrál dollár (AUD). Költőpénzként ajánlott minimum 250 AUD / hét.

Új-Zéland nemzeti valutája az új-zélandi dollár (NZD), mely Magyarországon nem váltható, ezért érdemes inkább amerikai dollárt, eurót vagy angol fontot vinni. Költőpénzként ajánlott minimum 200-250 NZD/hét.

Tanulj te is angolul az alábbi iskolák egyikében:

Subscribe to RSS - Ausztrália, Új-Zéland

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?