Vimola Károly - EC - New York

2013. októberében töltöttem el egy hónapot New Yorkban, és ezalatt az angol tudásomat az EC nyelviskolában fejlesztettem. 

Rengeteg pozitív energiával töltött fel ez az időszak, és nagyon kellemes érzés, amikor erről mesélhetek. Az ottlétem alatt nem történt velem semmi olyan, ami kicsit is negatív irányba terelte volna az érzéseimet.

Egy családnál laktam a Madison Avenue-n, az iskola pedig a Broadway-en volt, ez metróval egy kb. 20 perces utat jelentett, én a legtöbbször gyalog jártam, mert gyönyörű volt a gyalogos útvolnal a Central Park-on keresztül, a Fifth Avenue-n vezetett az utam hazáig, érintve a Metropolitan Museum of Art és a Guggenheim Museum épületeit.

Jómagam sablonos dolognak tartottam, hogy ilyenkor az ember képes barátságokat kötni, azonban erre én magam vagyok az ellenpélda. Egy brazil osztálytársammal lettünk annyira jóban, hogy már voltam nála látogatóban Sao Pauloban.

Aki hasonló utazáson töri a fejét, én az javaslom ne gondolkozzon sokat, én magam is már alig várom, hogy ebben az évben is lehetőségem nyíljon újra így tanulni!

Vimola Károly
Vimola Károly

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?