Spanyol

Az angol és a kínai nyelv után a spanyolt beszéli a világon a legtöbb ember. Spanyolország mellett egész Közép-Amerika, Dél-Amerika jelentős része, az USA lakosságának mintegy negyede és még olyan látszólag távoli területek, mint például a Fülöp-szigetek lakói beszélik anyanyelvként, vagy második nyelvként a spanyol nyelvet. Manapság egyre többen tanulnak spanyolul, mely tendencia megfigyelhető Magyarországon is. A nyelv elterjedéséhez nagyban hozzájárul az a tény is, hogy egy elfogadható kommunikációs szint elérése általában könnyebb, mint más nyelvek esetében, a kiejtés szabályai sem térnek el túlzottan a magyar nyelvtől. 

Országok és nyelvjárások

Ajánlataink olyan országokra terjednek ki, ahol a spanyol nyelvet anyanyelvként beszélik. Az egyes országok között és azokon belül a nyelvjárásokban jelentős eltérések vannak. Spanyolországban az úgynevezett „castellano” számít elfogadott hivatalos dialektusnak. A spanyol nyelv fejlődésében a korábbi gyarmatok, elsősorban az amerikai kontinens önálló ágat képvisel. Természetesen a castellanót beszélő spanyolok 99%-ig megértetik magukat a dél-amerikai dialektusokat beszélőkkel, de a nyelvtani szabályok alkalmazásában, a kiejtésben és a szóhasználatban jól kivehető különbségek vannak.

Az alábbi országokban tudsz spanyolul tanulni:

Spanyolország Latin-Amerika

Iskoláink ahol spanyolul tanulhatsz:  

Enforex - I.

Spanyolország, Madrid, Barcelona, Salamanca, Puerto de la Cruz

Tanfolyamok már: € 6,19 / tanórától

1989-ben alapították Spanyolország legdinamikusabban fejlődő nyelviskoláját, mely mára a legnagyobb spanyol nyelvoktató-hálózattá nőtte ki magát. Madrid központjában, a jogi és üzleti egyetem campusa mögött található az iskola, közel a legfontosabb buszútvonalakhoz és öt perc sétára a Plaza de Españatól. 

don Quijote - I.

Spanyolország, Barcelona, Madrid, Salamanca, Tenerife, Valencia

Tanfolyamok már: € 6,19 / tanórától

Az 1986-ban alapított iskola 39 spanyol és latin-amerikai városban nyújt magas színvonalú oktatást. A barcelonaimadridi és salamanca-i iskolák épületei a városközpontban vannak, míg a tenerife-i iskola 5 perc sétára található a tengerparttól. Valenciában az épület a városi egyetem campusán kapott helyet...

Subscribe to RSS - Spanyol

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?