Olasz

Az olasz nyelv Magyarországon egyike a kedvelt, második vagy harmadik idegen nyelvként tanult nyelveknek. Népszerűségét egyfelől Olaszország viszonylagos közelsége és a jelentős számú olasz tulajdonú vállalat jelenléte, másfelől a nyelv viszonylagos könnyűségének köszönheti, amely egy, vagy két idegen nyelv ismeretének birtokában különösképpen igaz. 

Országok és nyelvjárások

Olaszországon belül a nyelvjárásokban nyilvánvalóan vannak bizonyos eltérések, azonban ezek jelentőségét sokszor túlbecsülik. 

Iskoláink ahol olaszul tanulhatsz:

Linguaviva - Linguadue

Olaszország, Firenze, Milano

Linguaviva / Linguadue videó

Tanfolyamok már: € 10,00 / tanórától

Az 1976-ban alapított Linguaviva, az egyik vezető olasz nyelviskola Firenzében. Az iskola a főpályaudvar közelében, a város központban kapott helyet, egy 19. századi 3 emeletes épületben. A milánói Linguadue iskola 1990 óta biztosít lehetőséget az olaszul tanulni vágyóknak. Az iskola a város üzleti negyedében, egy modern, art nouveau épületben működik. Könnyen megközelíthető, mivel gyalogos távolságra található a Lima metróállomástól.

DILIT

Olaszország, Róma

Tanfolyamok már: € 10,86 / tanórától

1974-ben alapított intézet Olaszország legnagyobb és legrégebben működő nyelviskolája. Az iskola négyemeletes épülete Róma központjában, a Termini pályaudvar közelében található. További két oktatóközpont a főépület 150 méteres körzetében helyezkedik el. 

Subscribe to RSS - Olasz

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?