Német

A német nyelv Magyarországon még mindig a második legfontosabb idegen nyelv, nagyrészt hazánk hagyományos orientációjának köszönhetően. Országunkat szoros kereskedelmi, idegenforgalmi és kulturális szálak kötik Németországhoz és Ausztriához. Goethe és Schiller nyelvét hivatalos nyelvként az említett országokon kívül Svájcban, Luxemburgban és Belgiumban beszélik, míg második nyelvként az Európai Unió és ­Kelet–Európa számos országában elterjedt. 

Országok és nyelvjárások

Ajánlataink olyan országokra terjednek ki, ahol a német nyelvet anyanyelvként beszélik. Az egyes országok között és azokon belül a nyelvjárásokban nyilvánvalóan vannak bizonyos eltérések, azonban ezek jelentőségét sokszor túlbecsülik.

Az alábbi országokban tudsz németül tanulni:

Ausztria Németország Svájc

GLS Sprachenzentrum

Németország, Berlin

Tanfolyamok már: € 7,58 / tanórától

Az 1983-ban alapított iskola mára Németország egyik vezető nyelviskolája. 2006-ban az iskola új helyszínre költözött. Berlin legdivatosabb negyedében hoztak létre egy 9000 m2 álom campust, így megoldható, hogy egy helyen tanuljanak és lakjanak a diákok. Rendelkezésükre áll: kávézó, étterem, sportolási lehetőségek, könyvesboltok, utazási iroda, biciklikölcsönző. 

ISK

Ausztria, Salzburg

Tanfolyamok már: € 10,47 / tanórától

Az 1948-ban alapított, a Salzburgi Egyetemmel kapcsolatban álló, több mint 60 éves tapasztalattal rendelkező iskola Salzburg történelmi városközpontjában található, pár perc sétára a katedrálistól. Az órákat két épületben tartják, nyelvi szinttől függően (a nyelviskola épületében, illetve a Salzburgi Egyetemen).

Actilingua

Ausztria, Bécs

Tanfolyamok már: € 7,81 / tanórától

1988 óta működő iskola mára a német nyelvoktatás egyik vezető nyelviskolájává vált. Az iskola egész évben működő épülete Bécs központjában található, közel az Operához és a Belvedere palotához. Az iskola tágas és világos tantermei a legmodernebb oktatástechnikai eszközökkel vannak felszerelve. Szükség esetén a kapacitás 15 tanteremmel bővül az iskolával szomszédos épületben.

DID - Deutsch in Deutschland

Németország, Berlin, Frankfurt, München, Hamburg

Tanfolyamok már: € 9,15 / tanórától

Az iskola és környéke: 1970-ben alapított, egyik vezető német nyelviskola hálózat. Egész országot behálózó iskolarendszerének köszönhetően sok városban kínál különböző korcsoportoknak tanfolyamot. Az egész évben nyitva tartó központok: Berlin, Frankfurt, München, Hamburg a felnőtt tanulók részére.

LSI

Svájc, Zürich

Tanfolyamok már: CHF 14,3 / tanórától

Az iskola egy 1965-ben alapított, több mint 45 éves tapasztalattal rendelkező vezető iskolahálózat tagja. A központi intézményként működő zürichi iskola a közkedvelt Seefeld negyedben, pár percre a tóparttól, közel a belvároshoz található.

Subscribe to RSS - Német

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?