Angol

A világ ma angolul beszél. Közhely, de igaz. A modern kor vívmányai, mint például a számítástechnika, az Internet angol nyelvismeret nélkül alig használhatók. Az angol nyelvet a világ számos országában anyanyelvként beszélik (Nagy-Britannia, Írország, Málta, Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Afrika), míg sok országban a többféle helyi nyelvjárás között jelent közvetítő nyelvet (India, afrikai országok). Ezenfelül a kereskedelem, a pénzügyi világ nemzetközi kapcsolatrendszere is az angol nyelvre épül. Második nyelvként ezt a nyelvet beszéli a világon a legtöbb ember.

Országok és nyelvjárások

Ajánlataink olyan országokra terjednek ki, ahol az angol nyelvet anyanyelvként beszélik. Az egyes országok között a nyelvjárásokban nyilvánvalóan vannak bizonyos eltérések, azonban ezek jelen­tőségét sokszor túlbecsülik.

Az alábbi országokban tudsz angolul tanulni:

Nagy-Britannia Írország Málta Ciprus USA/Kanada Ausztrália Új-Zéland Dél-Afrika

EC - US-CA

Egyesült Államok / Kanada, Boston, New York, San Diego, San Francisco, Los Angeles, Miami, Washington

Angol nyelvtanfolyamok már: $12,53 / tanórától

Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat. Amerika mellett Málta, Dél-Afrika, Anglia és Kanada is szerepel a választható helyszínek között.

Sprachcaffe - MT

Málta, St. Julian's

Angol nyelvtanfolyamok már: € 8,00 /tanórától

Az 1983-ban alapított intézmény német központú nemzetközi nyelviskola hálózat tagja. A 2 máltai iskola St. Julian’s-ban, és St. Paul’s Bay-ben találhatóak,  csendes környezetben. A St. Julian’s-i iskola impozáns épületében a tantermeken kívül apartmanok is találhatóak, így az oktatás és a szállás egy helyen is lehetséges (komfort apartmant foglalóknál biztos). Az állandó közösségi életet fokozza a campuson található medence...

EC - MT

Málta, St. Julian's

Angol nyelvtanfolyamok már: € 8,00 / tanórától

Az 1991-ben alapított iskola mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos angol nyelvtanfolyamokat. Az épület St. Julian’s-ben áll, közel a tengerparthoz és Málta híres szórakozó negyedéhez, Paceville-hez. Az oktatás két, egymással szemben lévő, modern épületben zajlik, melyekben akár 630 diák is elfér. 

Emerald Cultural Institute

Írország, Dublin

Angol nyelvtanfolyamok már: € 8,94 / tanórától

1986-ban alapított intézmény, mára Írország egyik legnagyobb nyelviskolája. Az iskola egyik főépülete egy viktoriánus műemlék, a Palmerston Park melletti előkelő negyedben található. 2011-ben nyílt meg az iskola másik központja, a Milltown Centre innen 20 perces gyalogos távolságra található, Ranelagh városnegyedben. 

Centre of English Studies - IE

Írország, Dublin

Angol nyelvtanfolyamok már: € 7,36 / tanórától

Az 1976-ban alapított intézmény, mai napig családi vállalkozásként működő iskola. Dublin egyik belvárosi sétálóutcájában, a Trinity College közelében folyik az oktatás. Az iskolához tartozó két iskolaépület egyike teljesen felújított modern épület, ahol a tanítási órák nagy része zajlik.

Kaplan International Colleges UK

Nagy-Britannia, Oxford, Edinburgh, Cambridge, Manchester

Angol nyelvtanfolyamok már: £6,57 / tanórától

40 éves tapasztalattal rendelkező nemzetközi nyelviskola hálózat. Az oxfordi helyszín egy divatos lakónegyedben található. A tradicionális Edward-kori épület 10 perc sétára épült a belvárostól. Az edinburghi iskola néhány éve új helyre költözött: a központi elhelyezkedésű György-korabeli épülete csak pár percre van az Edinburgh Kastélytól és a fő bevásárló utcától. Cambridge-ben az iskola a városközponttól kb. 20 perc sétára található, nyugalmas környezetben. A sportról és a kultúráról híres Manchesterben az iskola a központban egy modern épületben kapott helyet.

EC - UK

Nagy-Britannia, London

Angol nyelvtanfolyamok már: £8,55 / tanórától

Az 1969-ben alapított iskola az EC hálózat tagja, mely mára a világ több pontján kínál színvonalas és változatos tanfolyamokat. Anglia mellett Málta, Dél-Afrika, Amerika és Kanada is szerepel a választható országok között. Londonban a belvárosban, a Euston negyedben található az iskola.

Oldalak

Subscribe to RSS - Angol

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?