DID - Deutsch in Deutschland

Az iskola és környéke:  

A DID junior és ifjúsági programok gondosan válogatott helyszínei kellemes hangulatú városokban működnek. A több mint ezer éves Aschaffenburg városa Frankfurt am Main közelében található. Zöld parkjai és a közeli erdők ideális környezetet nyújtanak a junior korosztálynak, míg a számos történelmi látnivaló és a sorozatos fesztiválok gazdag kulturális programokat kínálnak. Augsburg egyike a legrégebbi és legpompásabb bajor városoknak, amely vonattal mindössze 30 percre található Münchentől. A Mozart család, a Holbein dinasztia és Bertolt Brecht otthonaként ismert város igen közkedvelt a fiatalok között.

 Másik ifjúsági tábor helyszíne Köln, mely Németország legrégebbi városa. A Rajna-folyó partján épült települést gyönyörű hegyek és völgyek veszik körül. Számos látnivalót tartogatnak a környékbeli kastélyok és a város történelmi nevezetességei, templomai, múzeumai. Nürnberg ideális a nagyobb várost kedvelőknek, hiszen Bajorország második legnagyobb településéről van szó. Középkori hangulatú óvárosa olyan, mint egy kis ékszerdoboz. Mindegyik programnál belvárosi és könnyen megközelíthető iskolákban megfelelő felszereltség és személyre szabott figyelem várja a fiatalokat. A teljes panzió a legtöbb esetben a reggeliből, csomagolt ebédből és meleg vacsorából áll. Alkalmanként szabad délutánok adnak lehetőséget arra, hogy a diákok egyedül vagy iskolatársaikkal is felfedezhessék a várost. Bentlakásos nyári tanfolyamok színes programokkal, sportolási lehetőségekkel: Berlinben, Münchenben, Höchst-ben, Frankfurtban, Weimar-ban.

Életkor:

„A”: 14-17 év (Augsburg, Köln, Nürnberg); „B”: 12-16 év (Aschaffenburg); „C”: 14-17 év (Berlin, Frankfurt, München); „D”: 12-16 év (Weimar); „E”: 8-14 év (Höchst im Odenwald) 

A program tartalma:

  • Tanfolyam: heti 20 x 45 perces tanóra, maximum 15 fős csoportban;
  • Szállás: „A”, „B”: családi szállás, 2 ágyas szoba; „C”, „D”, „E”: 2-3-4 ágyas kollégiumi zuhanyzós szoba;
  • teljes ellátás;
  • heti 3-4 délutáni + hétvégi program;
  • helyi közlekedési bérlet (kivéve: Weimar, Höchst im Odenwald)
  • turnusok: vasárnaptól (érkezés 12h és 20h között) szombatig (távozás 8h és 12h között) 

Szabadidős és kulturális programok: 

diszkó, karaoke, bingo és videózás

Kirándulások:

Frankfurt, Freiburg, Strassburg, Rajna völgye, München, Neuschwanstein, Mainz, Würzburg, Regensburg, Aachen, Dusseldorf, Bamberg, Darmstadt, Seligenstadt

Fakultatív:

további kirándulások • 1 ágyas szoba • transzfer a repülőtértől • intenzív (heti 24 órás) tanfolyam: Berlin, Frankfurt, München, Höchst im Odenwald, Weimar

Indítási időpontok: 

„A”: Nürnberg: jún. 25 - júl. 29.; Köln: jún. 25 – aug. 5. ; Augsburg: jún. 11 - aug. 26.
„B”: Aschaffenburg: jún. 25 - júl. 22.
„C”: Berlin, München: jún. 18 – aug. 19.; Frankfurt: jún. 25 – aug. 5.
„D”: Weimar: jún. 25 – júl. 29.
„E”: Höchst im Odenwald:  jún. 25 – aug. 12.

Árak: 
Részvételi díj: "A", "B" "C", "D" "E"
2 hét € 1 098 € 1 348 € 1 248
3 hét € 1 648 € 2 023 € 1 873
4 hét € 2 198 € 2 698 € 2 498
További hetek: 4 hét + heti: € 550 € 675 € 625

Kérj ajánlatot online!

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?