Kapcsolat / magunkról - szolgáltatásaink

1061 Anker köz 1-3. (Deák F. tér) Telefonszám: +36-1-7000-137/308
H-CS: 9h-16h, P: 9h-15h (az iroda zárva: 2017. dec. 16 - 2018. jan. 2.)

Felszereltség:

Nagy örömünkre szolgál, hogy megtiszteli a Katedra Travel Utazási Irodát és érdeklődik az általunk szervezett nyelvi utazások iránt.

Kérjük engedje meg, hogy a kö­vetkezőkben bemutassuk szervezési elveinket és az egész világra kiterjedő programválasztékunkat, amelyek remélhetően meggyőzik Önt arról, hogy az ÖN számára legkedvezőbb külföldi nyelvtanulási lehetőséget MI kínáljuk.

Mi a Katedra Travel Utazási Irodánál folyamatosan látogatjuk partneriskoláinkat. Mivel magunk is nyelviskolát működtetünk, azonnal ki tudjuk szűrni az avatatlan szem számára sokszor rejtve maradó hiányosságokat. Nyelv iskolánk tanárai is az általunk kínált iskolákban szereznek nyelvterületi gyakorlatot, így a szakmai színvonalra vonatkozó információink szakértői kézből származnak. Gondos és aprólékos munkával válogattuk ki azokat az iskolákat, amelyek kel szerződést kötöttünk, így utasaink biztosak lehetnek abban, hogy nem érhetik őket kellemetlen meglepetések. Irodánk alapítótagja a Nyelvi Utaztatók Szakmai Egyesületének (NYUSZE), mely további garanciát jelent arra, hogy Ön bejegyzett utazási irodával, biztonságban utazik.

 

Galéria:

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?