Olaszország

Az európai kultúra egyik fontos központja Olaszország. Magyarországon nagy népszerűségnek örvend az olasz gasztronómia és a nyelv is. Az olasz nyelvet viszont kevés nyelviskolában tanít­ják Olaszországban, és az egyes iskolák jellemzően inkább kisebb méretűek. 

Ez a katalógus csak olyan iskolákat tartalmaz, amelyek tagjai a minőségi nyelvintézeteket tömörítő ASILS szervezetnek. Ez garanciát jelent a szolgáltatások minőségével kapcsolatban.

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok számára vízum nem szükséges. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét. Belépés érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal lehetséges. 

Valuta – költőpénz:

Olaszországban az euró (EUR) a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 250 EUR / hét.

Tanulj te is olaszul az alábbi iskolák egyikében:

Linguaviva

Olaszország, Lignano

Lignano, a közkedvelt olasz nyaralóhely Velence és Trieszt között fekszik. Kedvező és egészséges klímájának köszönhetően kiváló sportolási és szórakozási lehetőségeket biztosít. A városhoz közeli gyermektábor a mélykék tenger és egy békés fenyőerdő között kapott helyet. A program konkrét helyszíne a Villagio Adriatico, mely egy közkedvelt nyaralóközpont olasz fiatalok körében, így a nemzetközi diákoknak lehetőségük van velük is gyakorolni a nyelvet. A juniorcentrum saját stranddal és számos sportpályával rendelkezik. A tanórákat az ideális környezetnek köszönhetően a szabadban is szokták tartani.

Subscribe to RSS - Olaszország

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?