Nagy-Britannia

A klasszikus „British English” hazája Anglia, azon belül is a déli területeken beszélik a hivatalosnak tekinthető dialektust. A több ezer brit nyelviskola közül ez a katalógus csak olyan iskolákat tartalmaz, amelyek rendelkeznek a British Council minősítésével és tagjai a minőségi nyelviskolákat tömörítő English UK-nek, amely garanciát jelent a szolgáltatások minőségével kapcsolatban. 

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok számára vízum nem szükséges, útlevéllel vagy új típusú személyi igazolvánnyal való belépés engedélyezett. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét és a szállás igazolását is.

Valuta – költőpénz:

Nagy-Britannia nemzeti valutája az angol font (GBP). Költőpénzként ajánlott minimálisan 150-200 angol font / hét.

Tanulj te is Nagy-Britanniában az alábbi iskolák egyikében:

Kaplan

[node:field_orszagok_es_varosok_junior]

Tanfolyamok már: [node:field_travel_ar_tanoratol]

Torquay egy dél-nyugat angliai tengerparti kisváros, 65 000 körüli lakossal. Nyugodt, biztonságos, barátságos település, gyönyörű vidék, hosszú homokos strandokkal. Agatha Christie szülővárosa, fiatalabb éveit töltötte itt. Az iskola épülete egy tengerre néző villában kapott helyet, melyet gondozott kert vesz körül. Nagy, világos interaktív táblákkal felszerelt tantermek várják a diákokat. A közösségi térben plasma TV, játék konzol, biliárd asztal, könyvek, újságok és társasjátékok állnak a gyerekek rendelkezésére. 

EC - UK

Nagy-Britannia, Brighton

A ’Classic Brighton’ program  nyelvtanfolyamainak helyet adó iskola a tengerpart közelében található. Busszal könnyen elérhető Brighton belvárosától és a fő látványosságoktól (kb. 30-40 perc). Több éves tapasztalattal rendelkező, kedves családok várják a gyerekeket. A szállások kb. 40 percre találhatóak az iskolától tömegközlekedéssel. Heti bérlet kb. 25 GBP. 

Subscribe to RSS - Nagy-Britannia

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?