Málta

Máltát a lovagrend tette híressé. A Szicíliától délre található sziget ma is őrzi a középkor hangulatát. A megszámlálhatatlan kö­­­­­zép­­­kori templom és az ódon városfalak kö­zött egyszerre élvez­heti az utazó egy letűnt kor ro­man­tikáját és azt, ami egy mediterrán üdülőhelyet igazán vonzóvá tehet: a sok napsütést, a kellemesen meleg hőmérsékletű tengert, a vendégszerető lakosságot és a szórakozási lehetőségeket. A máltai iskolák „British English”-t ta­nítanak, annak ellenére, hogy a szigetlakók hivatalos nyelvként használt angolja (a máltai mellett) nehezen téveszthető össze vele. Katalógusunk a kettő legnagyobb és talán legszínvonalasabb máltai nyelviskola ajánlatát tartalmazza, melyek tagjai a minősített máltai nyelviskolákat tömörítő FELTOM-nak. Nem javasoljuk a csapvíz fogyasztását.

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok számára vízum nem szükséges. Útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal való belépés engedélyezett. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét.

Valuta – költőpénz:

2008. január 1-től Máltán is az euró a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 200-250 EUR/hét.

Tanulj te is Máltán angolul az alábbi iskolák egyikében:

EC - MT

Málta

A tanóráknak Málta magániskolái adnak otthont („A”, „B”, „D”), színvonalas, jól felszerelt épületekben. Az egyik ilyen helyszínt a St. Martin’s College nyújtja Msidában, mely a tágas tantermeken kívül sportpályákkal, tornateremmel, társalgóval és játékszobával felszerelt, illetve a Chiswick House iskola San Gwann-ban. 

Subscribe to RSS - Málta

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?