Írország

A „zöld sziget” elsősorban természeti szépségével és lakóinak híres vendégszerete­tével vonzza a látogatót. A rohamosan fejlődő írországi nyelvoktatási kínálatból ez a katalógus csak olyan iskolákat tartalmaz, amelyek rendelkeznek az Ír Oktatási Minisztérium minősítésével, és tagjai a minőségi nyelviskolákat tömörítő MEI / RELSA-nak, amely garanciát jelent a szolgáltatások minőségére.

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok számára vízum nem szükséges, útlevéllel vagy új típusú személyi igazolvánnyal való belépés engedélyezett. A határátlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét és a szállás igazolását is.

Valuta – költőpénz:

Írországban az euro (EUR) a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 250 EUR / hét.

Tanulj te is Írországban angolul az alábbi iskolák egyikében:

Centre of English Studies - IE

Írország, Dublin

A junior programokon az oktatás három különböző helyszínen zajlik. A Mount Temple (az egyik legrégebbi ír magániskola) épülete Dublin városközpontjától 5 km távolságra áll. Több sportpálya és hatalmas parkrész öleli körül. Különlegessége, hogy a népszerű U2 együttes tagjai is ide jártak iskolába. A Mercy College modern épületei négy km-re vannak Dublin belvárosától, nagy, világos tantermekkel, kávézóval és sportpályákkal várja diákjait. A harmadik helyszín, a De La Salle Raheny vonatállomás közelében, a városközponttól 6 km-re működik.

Alpha College of English

Írország, Dublin

Az iskolát 1989-ben alapították. Családi vállalkozásként működő partnerünk ma Írország egyik vezető nyelviskolája. A nyári junior programoknak 2 helyszín ad otthont, Dublin környékén. Az órák reggel 9h30-kor kezdődnek és egy rövid szünettel 13h30-ig tartanak. A tanórák beszéd centrikusak. Mindenki ízelítőt kap az ír történelemből és kultúrából. A legtöbb családi szállás gyalogos távolságra található az oktatás helyszínétől. Baleset, betegség biztosítást kérnek. 

Subscribe to RSS - Írország

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?