Ausztria

A német nyelv anya­nyelvi környezetben való megismerése szempontjából a legkönnyebben elérhető terület Ausztria,  azon be­lül is Bécs. Az osztrák nyelv­iskolákban is „Hoch­deutschot” taní­tanak, így ebben nincs különbség Németország és Ausztria között. 

Határátlépés, vízum:

Magyar állampolgárok szá­mára útlevéllel vagy személyi igazol­vánnyal való belépés engedélyezett. A határ­átlépéskor kérhetik a fogadó iskola igazoló levelét.

Valuta – költőpénz:

Ausztriában az euro (EUR) a hivatalos fizetőeszköz. Költőpénzként ajánlott minimálisan 200 EUR / hét.

Tanulj te is Ausztriában az alábbi iskolák egyikében:

Actilingua

Ausztria, Bécs

Az iskola Bécs központjában kapott helyet, rövid sétára a fontosabb látnivalóktól. A Mária Tereza által alapított magániskola optimális lehetőséget biztosít a fiatal korosztálynak tanulásra és kikapcsolódásra. A campus nagy parkjában sportpályák (strandröplabda, futballpálya, teniszpálya) is találhatóak.

A 12-17 éveseknek („A”) a tanfolyamnak helyet adó épületben biztosítják a kollégiumi szállást és a teljes ellátást, állandó felügyelettel. A 16-19 évesek („B”) tanfolyama az iskola felnőtt tanfolyamainak helyet adó épülete mellett kapott helyet, melynek parkja számos sportolási lehetőséget biztosít, s amely a kollégiumi szállástól kb. 15 percre található (tömegközlekedéssel). Érkezéskor az „A” program esetében 40 € letét fizetendő.

Subscribe to RSS - Ausztria

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?