Angol

Kaplan

[node:field_orszagok_es_varosok_junior]

Tanfolyamok már: [node:field_travel_ar_tanoratol]

Torquay egy dél-nyugat angliai tengerparti kisváros, 65 000 körüli lakossal. Nyugodt, biztonságos, barátságos település, gyönyörű vidék, hosszú homokos strandokkal. Agatha Christie szülővárosa, fiatalabb éveit töltötte itt. Az iskola épülete egy tengerre néző villában kapott helyet, melyet gondozott kert vesz körül. Nagy, világos interaktív táblákkal felszerelt tantermek várják a diákokat. A közösségi térben plasma TV, játék konzol, biliárd asztal, könyvek, újságok és társasjátékok állnak a gyerekek rendelkezésére. 

Centre of English Studies - IE

Írország, Dublin

A junior programokon az oktatás három különböző helyszínen zajlik. A Mount Temple (az egyik legrégebbi ír magániskola) épülete Dublin városközpontjától 5 km távolságra áll. Több sportpálya és hatalmas parkrész öleli körül. Különlegessége, hogy a népszerű U2 együttes tagjai is ide jártak iskolába. A Mercy College modern épületei négy km-re vannak Dublin belvárosától, nagy, világos tantermekkel, kávézóval és sportpályákkal várja diákjait. A harmadik helyszín, a De La Salle Raheny vonatállomás közelében, a városközponttól 6 km-re működik.

Alpha College of English

Írország, Dublin

Az iskolát 1989-ben alapították. Családi vállalkozásként működő partnerünk ma Írország egyik vezető nyelviskolája. A nyári junior programoknak 2 helyszín ad otthont, Dublin környékén. Az órák reggel 9h30-kor kezdődnek és egy rövid szünettel 13h30-ig tartanak. A tanórák beszéd centrikusak. Mindenki ízelítőt kap az ír történelemből és kultúrából. A legtöbb családi szállás gyalogos távolságra található az oktatás helyszínétől. Baleset, betegség biztosítást kérnek. 

EC - MT

Málta

A tanóráknak Málta magániskolái adnak otthont („A”, „B”, „D”), színvonalas, jól felszerelt épületekben. Az egyik ilyen helyszínt a St. Martin’s College nyújtja Msidában, mely a tágas tantermeken kívül sportpályákkal, tornateremmel, társalgóval és játékszobával felszerelt, illetve a Chiswick House iskola San Gwann-ban. 

EC - UK

Nagy-Britannia, Brighton

A ’Classic Brighton’ program  nyelvtanfolyamainak helyet adó iskola a tengerpart közelében található. Busszal könnyen elérhető Brighton belvárosától és a fő látványosságoktól (kb. 30-40 perc). Több éves tapasztalattal rendelkező, kedves családok várják a gyerekeket. A szállások kb. 40 percre találhatóak az iskolától tömegközlekedéssel. Heti bérlet kb. 25 GBP. 

Subscribe to RSS - Angol

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?