Akció április 28-ig!

Akár 5-10% kedvezmény!

2017. április 28-ig történő jelentkezés és teljes részvételi díj befizetés esetén a május 1. utáni tanfolyamokra egyes külföldi iskolákban. Az 5-10%-os kedvezmény csak a nyelvtanfolyamra vonatkozik, akciós szabad helyek függvényében.

Részletek, feltételek:

  • 2017. április 28-ig történő jelentkezés és teljes részvételi díj befizetése
  • 2017. május 1. után induló nyelvtanfolyamokra érvényes
  • kedvezményes szabad helyek függvényében
  • iskolánként eltérő kedvezmények
  • a kedvezmény csak a tanfolyamra vonatkozik
  • a kedvezmény nem összevonható (törzsutas, együtt utazók kedvezménye, stb.)

GLS Sprachenzentrum

Németország, Berlin

Tanfolyamok már: € 7,58 / tanórától

Az 1983-ban alapított iskola mára Németország egyik vezető nyelviskolája. 2006-ban az iskola új helyszínre költözött. Berlin legdivatosabb negyedében hoztak létre egy 9000 m2 álom campust, így megoldható, hogy egy helyen tanuljanak és lakjanak a diákok. Rendelkezésükre áll: kávézó, étterem, sportolási lehetőségek, könyvesboltok, utazási iroda, biciklikölcsönző. 

Kaplan International Colleges UK

Nagy-Britannia, Oxford, Edinburgh, Cambridge, Manchester

Angol nyelvtanfolyamok már: £6,57 / tanórától

40 éves tapasztalattal rendelkező nemzetközi nyelviskola hálózat. Az oxfordi helyszín egy divatos lakónegyedben található. A tradicionális Edward-kori épület 10 perc sétára épült a belvárostól. Az edinburghi iskola néhány éve új helyre költözött: a központi elhelyezkedésű György-korabeli épülete csak pár percre van az Edinburgh Kastélytól és a fő bevásárló utcától. Cambridge-ben az iskola a városközponttól kb. 20 perc sétára található, nyugalmas környezetben. A sportról és a kultúráról híres Manchesterben az iskola a központban egy modern épületben kapott helyet.

St. Giles International - I.

Nagy-Britannia, London

Angol nyelvtanfolyamok már: £7,17 / tanórától

1955-ben alapított londoni iskola mára iskolahálózattá nőtte ki magát. Londonban két központja működik: a többemeletes, külön platinum központtal rendelkező London Central (L.C.) a város központjában a Russell Square-en, a British Múzeum közelében fekszik. London Highgate (L.H.) kertes viktoriánus épülete peidg zöldövezeti környezetben, a város központjától metróval 20 percre található. 

Kapcsolat

Kövess minket

Hol tanulnál?